10 juli 2008

sååe..

Har været til frisøs, fik købt lidt produkter som sædvanlig :D Fik tilgengæld også foræret en rejse føntørre.. Super fedt.. Så nu er jeg med sommer hår.. Herligt.. Første gang jeg var ved denne her super frisør sagde jeg det skulle kunne sættes op i elastik, bliver det nødt til med det arbejde jeg har.. Idag synes jeg det så ud til hun havde klippet lige rigelig af, men da hun var færdig slutter hun af med at sige - Og det kan selvfølgelig sættes i elastik :D Super frisør altså !!

Har også været ude ved Camilla og Caroline for at aflevere noget til en playstation og lige for at sige vi ses.. Heh.. Caroline har lært at hvine og skal da lige love for at hun afprøver det..
Camilla havde lige bagt pølsehorn så de skulle smages :).. Årh glæder mig nu også til at komme hjem til de herlige unger igen..

Mangler heller ikke at pakke særlig meget nu..

Jeg skal starte med at køre i morgen.. Skal køre herfra og til Brehmen ca.. Puha noget af en tur også på tysk motorvej.. meeeeeen mon ikke det går :D..

Camilla og Carolines mor ringede ellers ca 1 time efter jeg var taget hjem derfra, hendes mand havde inviteret hende ud at spise så hun havde to børn hun gerne ville af med.. Hun VED bare hvordan det piner mig at sige nej til at passe dem, men måtte sige nej.. Kunne ikke lige overskue at passe dem hele aftenen også skulle op kl 4.30 og være koncentreret på motorvejen.. Så det var vist tilladt at sige nej :)..

Ferie.. Billeder af vovser

Så tager vi snart på ferie.. Vi kommer hjem tirsdag eller onsdag i uge 30.. Så nu skal vi undvære vores lille hund længe.. Det bliver helt mærkeligt.. Han skal afleveres omme ved vores bedste og bedstefar i aften da vi skal køre i morgen tidlig kl 6 :)
I skal da lige se et billede af vores skønherling :D


Louis..


Vores fætter og hans kone har købt hund.. Denne søde vovse.. Åååh han er dejlig og har navnet Coco.. Det værste er bare han bliver en KÆMPE som kommer til at veje godt 85 kg


See ham lige :)..

Nåh jeg vil fortsætte med at slå græs, gøre rent ved dyrene, pakke taske, lave vagtplan for opvaskerne, bage skinkehorn, lave sandwich og hygge med louis.. Puuuha.. har travlt.. og skal til frisør 14.15.. :D

09 juli 2008

Videoer af Caroline (MUST SEE) :D


Min rock baby :D


Caroline kommer løbende :D

Caroline billeder


På vej til legelandet..


I boldene :)


Chasing Louis :D


På vej til Horsens


Fik mine egne solbriller i Horsens OG en slikkepind :D


Hjemme igen :D


Solbrillerne skal helst være i panden.. Hvem mon har lært dig det..?


I panden og ude på ballade

07 juli 2008

90´er flip..

Årh synes godt nok jeg tit får sådanne flips lige for tiden.. Hører bare ikke andet end gammel 90´er musik !
Eeeeej hvor var der egentlig meget godt musik dengang !!

17 juni.. Jonathan video

Seee ham lige :D
Min dejlige nevø ! Vi ses snart igen !

16-17 juni billeder


Heej..

Min supermand :D

Spiser lige :)
Supermand på Cars cykel, som var fødselsdagsgaven fra mig..

Idag.. --

Har været i løveparken med Camilla, Caroline og deres mor.. eej det var hyggeligt.. Caroline elskede bare ALLE dyrene, det er første gang i år hun var der og hun kan rigtig forstå noget nu.
Det var en god dag vi valgte at tage derud, løverne var vågne og vi så garanteret dem alle.. KÆMPE flotte dyr ! En af løverne kom gående rigtig tæt på bilen - Caroline var fascineret. Camilla endnu mere ! Hun havde heller ikke set løverne komme så tæt på. I øvrigt hørte vi dem brøle !

Chimpanserne var også vilde.. Caroline legede i laaaaang tid med en af dem.. Aben kastede sig ind i ruden og vente numsen til nogen gange ROFL.. det så sjovt ud.. På et tispunkt stod aben med hele kroppen op af ruden.. Gad vide om han var forelsket :)

Nåh i morgen står den på arbejde.. skal møde kl 15.. inden da skal jeg gerne nå at veksle penge.. :D