13 maj 2008

Løveparken..

Idag var jeg først ude ved Sara og karen fra 9.30 til 13.. Kørte lige hjem et kvarters tid og hentede Camilla og Bryndis i skolen.. Vi skulle bare lige køre Bryndis hjem også kørte vi i Givskud zoo :).. Vi kørte derfra lidt i fem da Camilla skulle til dans..

I morgen kommer Caroline kl 8.30.. Hun bliver afleveret hjemme mellem 17 og 18 :).. Har købt et badebassin og nogen bolde, så er spændt på hvad hun siger til det.. Hun får også lidt nyt tøj i morgen :) iih hun bliver fin !..

I morgen aften kl 18.30 skal jeg passe Bryndis, Sara og Karen til ca 21.30 :)

Torsdag er det arbejdssdag igen puuh det bliver hårdt :).. Har ikk sovet længe nogen dage så det er fint :).. Meen det har virkelig været afslapning.. Har gået stille og rolig rundt og bare hygget :)..

Nu sidder jeg bare her - knald rød i hovedet og ja stort set over det hele..Glemte solcreme idag. :(..
Havde ikke regnet med såå godt vejr idag, men okay har også kun været indenfor i sammenlagt times tid.. Ups.. Heh..

11 maj 2008

FERIE

Jep så har jeg lige en uges ferie :)..
Startede i torsdag.. Åårh det er dejligt, poolen er også blevet brugt flittigt :)..

I torsdags slappede jeg af om formiddagen og var i poolen :)..
Om eftermiddagen kørte Mette og jeg til Billund for at købe ind til grillmad.. Vi var også lige en smut i HejHaj, en børnetøjs butik.. Jeg købte en body, nederdel og ballon kjole til Caroline.. Iih hun bliver fin !

I fredags tog jeg til Kolding med min søster, vi kørte herfra lidt over tre også shoppede vi bare for vildt ! jeg brugte omkring 4000kr dernede.. Min søster fik brugt 1000 :).. Vi holdte en pause hvor vi spiste, også kiggede vi lidt mere, vi gik ud i bilen med de sidste ting vi havde købt og satte os ned for at slappe lidt af, kl 21.15 skulle vi i biografen og se meet the spartans - meget underholdene film.. Derefter kørte vi hjem..

Igår, lørdag var vi til konfirmation ved min kusines kærestes datter.. Jeg havde sagt ja til at lave desserter, så lavede citronfromage og chokolade mousse fredag formiddag fra 9-10.30 :D..
Lavede lige frugtsalaten kl 10 igår..
Vi var hjemme kvart i syv, også skulle jeg ud til Camilla og Caroline og deres ung pige i huset og spise og hygge med dem indtil 23.30.. Caroline kom i seng omkring halv ni og Camilla kl 23 :)..

Idag her jeg ikke lavet så meget, har hængt lidt tøj op ude og været i poolen en tur.. Her senere kommer farmor og farfar, de bliver indtil på tirsdag.