16 april 2007

Nat?

Dagen er ved at være slut og det er sengetid for mit vedkomne.. Førhen plejede jeg at gå i seng mellem 23 og 04, men kan slet ikke hænge sammen mere når klokken er 23. Er fuldstændig færdig om aftenen ved en halv ti tiden.. Igår sov jeg stort set med det samme da jeg lagde mig i sengen.. Vil hoppe i seng nu.. Godnat folkens

På højt blus

Så var der endelig lidt tid til at opdatere igen..

Havde en fri dag den 10 april ellers har det bare kørt derud af :)

Jeg begyndte på min nye stilling som hotel medarbejder den 11 april. Det er bare dejligt endelig at skulle møde før kl bæ om aftenen.. Møder kl 9.30 hver dag. Også er der ellers en masse forskellige ting der skal nå at være færdig før det er fyraften :o)

Nåh, men siden sidst er jeg da også blevet 18 :o).. Havde fødselsdag i fredags og havde inviteret en masse gæster.. Ungerne kom fra halv et til fem også kom familien kl 19.. Da ungerne var taget hjem rydde jeg op efter dem og fik dækket op til familien.. 22.30 var alle ude af huset og godt en time efter var der ryddet op så man ikk ku se der havde været nogen.. Dagen efter tog jeg til Vejle for at hente min søster fra Sjælland.. Vi gik tur ned af strøget hvorefter vi tog en tur i roberts isbar og købte is, så gik vi ellers der og nød vores is i det dejlige vejr! Da vi var færdige med vores is var det tid til en times tid med bowling. Det var rigtig hyggeligt og det sidste kvarter gik med pjank og pjat da vores fingre ikke længere orkede at holde bowling kuglerne..
Efter hyggetimen tog vi bussen hjem hvor vi spillede et par spil inden det var tid til at gøre os klar da vi skulle på bredehus og spise..
Fik en masse gode gaver, bl.a. Guldring, scanpan gryder, islandske penge, pilgrim smykker, USB stick 1 GB, et startersæt med tallerkner, glas, dækkeserviette og en masse andet, fik også danske penge som jeg enten vil bruge på en ipod eller en ny printer..

Søndag var jeg i Legoland med Bryndis fra kl 11 også kom Sara og Karen kl 15 også tog vi først hjem kl 18..

Har også besøgt en ny unge jeg skal passe.. Han er 7 år og rigtig sød så det skal nok blive godt :o)

Efter arbejde idag skulle jeg lige en tur til vejle, min ring var for stor så skulle ind med den, også skulle j lige have lavet et månedskort til bussen :o)