23 februar 2008

De sidste dage..

Af min ferie står på oprydning med mere.. Det er dejligt at der ser bare lidt ordentlig ud inden jeg igen starter på arbejde på mandag.. efter 15 dages ferie :).. Det har været en fantastisk ferie, kunne godt bruge noget mere.. *ROFL*.. Men nu er det vidst tid til at få nogen penge i kassen igen..
Puuh frygter lidt at komme tilbage, ska jo spise for 15 dage *gg*, så der ska bare køres noget ind.. Det bliver nu alligevel skønt at komme igang igen..

Skal passe ungerne her kl 16 også til i morgen.. Må se om Karen begynder at gå idag.. Nåh men vil lige pakke taske..

22 februar 2008

X-factor..

Eeeej hvor tarveligt at give bolden videre til Lina R.. Svært valg.. Vocaloca sang ikke super idag, men deres underholdning - mann den er bare i hus hver gang! Men det er ikke lige det man ser på en cd ;).. Jah jeg synes klart at Vocaloca skulle være røget ud..

Martin - you are the man!!
Heidi - you are the girl!! Smart hvis man kunne lade dem begge vinde ;)..
Det går ikke.. Så ---- Martin gå efter guldet

Imens jeg lige så afslutningen af x-factor var Louis lige ved siden af :)

Pyyyha..

Jah, så har jeg igen været i skole.. Er nogen gange på teknisk skole for at have naturfag.. Skulle afsted idag fra 9-14.30.. Det er lidt hårdt at komme tidligt op.. Hehe.. Men var SÅ træt igår, så sov fra 19-21.. også igen fra 22.30 også til i morges kl 7.15..
Skulle godt nok holde godt fast i bilen på vej hjem.. Sikke dog et vejr..

Nåh vil ligge tøj på plads, rydde op og så lave lektier.. Skal hjem til en veninde i aften og se lidt dvd film.. (hvis ikke jeg er faldet i søvn *gg*)

19 februar 2008

Idag -->

Har stået i ungernes tegn :)
Er næsten lige kommet hjem.. Kom til at se en film med ungernes mor..
Karen er blevet opereret i foden og har haft foden i gips i 3 uger, hun fik det af igår..
Hun kravlede rundt hele dage igår, og har også gjort det idag.. Hun har dog gjort fremskridt idag.. Har kunne "vippe" med hendes fod uden hun sagde noget til det.. Hun er garanteret bange for at gå på foden ;).. Men det kommer.. Hun er sej! Dagen efter hun havde fået gips på gik hun på det.. :)

Gik også tur med mine to hunde idag ;).. Viktor er bare en bandit.. Louis er bedre til at gå når Viktor også er med.. Han går ikke bag om ryggen også bytter side.. God lille hund :).. Louis er stadig bange for andre hunde, uanset om de er små eller store.. Hvis Viktor vil lege smutter Louis..
Hvordan vænner man ham til ikke at være bange for andre hunde?? Hmm..

17 februar 2008

Mmm

Vil hoppe under dyne og tæppe med en dejlig varm kop the og en skål med is.. Nynne hopper snart frem på tv-skærmen.. Dvden skal bare lige sættes i..
That's life :)

Søndage . .

Øv bare endnu en kedelig søndag.. Hvorfor har butikkerne ikke åbne om søndagen, så ville det ikke være en så kedelig dag..

Gad ikke stå op idag, vågnede og så tv indtil jeg gad stå op.. Hehe..
Stod kun op fordi jeg planlagde at køre en tur med Louis.. Vi kørte lidt rundt, men endte dog i hundeskoven til sidst.. Det er bare lige nogen for den lille fyr..
Han har stort set sovet siden vi kom hjem..

Ellers har dagen ikke været så spændende.. Der kommer ikke engang noget godt i tv.. Og gider ikke rydde op.. Det må vente.. Hehe..

En bøn til at næste søndag må blive mere spændende!