27 maj 2008

Ej altså !

Synes godt nok jeg har det træls lige for tiden..
Har hamrende ondt i hovedet.. Det kommer helt omme fra baghovedet også lige om i panden.. Øv !

Har nu kigget på mine to opgaver i godt og vel to timer nu.. Har ikke fået skrevet ret meget, rimelig svært med SÅ ondt i hovedet..

Kunne også gå i seng ? Hmm..

smiiiil

Hej Hej video

14 maj. En video :D

26 maj 2008

14 maj i billeder (MANGE billeder)


Se en flyver..


Av av av ..


Med helt nyt tøj på jeg købte en dag i HejHaj :D


Super glad :D


Sej med dykker briller på..


Betænksom..


Min seje sommer-pige !

Årh hvor jeg dog elsker den tøs altså !!

Hun er blevet utrolig opmærksom på ting omkring hende.. Hun kan sidde og lege udenfor og siger pludselig SE.. Så har hun enten fundet en fugl i haven eller en flyver..

Hun er også rigtig glad for Louis ! Hun vil rigtig gerne lege med ham..

Hun er meget betaget af nye ting som skal undersøges.. Når hun leger er hun begyndt at se meget alvorlig ud i hovedet :)

14 maj i billeder ( advarsel MANGE billeder)


Wow alle de legesager..


Seee hvad jeg kan :)


Studere Louis's legetøj

arj ham Louis altså :D

Løveparken billeder :)


Camilla på trampolin :D


Så er gede-jagten begyndt..

Brugt. .

Det er lige hvad jeg er.. Lærer vist aldrig bare at være hjemme og slappe af !

Arbejdede den 15, 16, 17, 18, 20, 21, 22, 23 og 24. Mødte kl 10 hver dag pånær om fredagen hvor jeg var i skole først også direkte på arbejde. De fleste dage har vi ikke været færdige før kl 22-23 om aftenen, så det har været hårdt - rigtig hårdt.

Havde så fri igår hvor jeg alligevel var oppe kl 10, havde lokket min far med til Århus op til min kusine for at hente en seng :D Vi var hjemme halv fire, så skulle jeg ellers igang med at rydde op og få sengen på plads og sådan :).. Fik lavet en ny god plan - skal ud og ha en rumdeler. Har nemlig 2 reoler, et tvbord, seng og et bord til min computer, og det ser bare så rodet ud fordi der er så mange ting. Så ind med rumdeler og ud med de to reoler og tvbordet :).. Så her engang vil jeg gerne have et fladskærms tv også en nintendo wii :D..

Idag var jeg også oppe kl 10, skulle op til min kusine i Horsens for at hente nogen papirer og en bog til to opgaver jeg skal skrive i naturfag.. Vi tog også lige en tur i bilka.. Så har endelig fået købt mads og mikkel på dvd :) mangler ikke så mange disney klassikere før jeg har dem alle.. Fik købt lidt andet også, men fandt også noget gourmetsalt.
Jeg har valgt at skrive om salt i naturfag, og så gourmetsaltet på Herning messen. Så måtte bare købe det ! Har så en ide om at skrive saltens historie også lave en lille pose med lidt af saltet i ! Det blir bare smart..
Måtte lige sove en time efter jeg kom hjem fra Horsens, var simpelthen så træt..

Har også fri i morgen og der SKAL jeg bare have lavet de opgaver !

Onsdag er sidste fridag, skal passe Bryndis, Sara og Karen kl 16 også til ca kl 20..
Så er det også slut med fridage, skal arbejde 7 dage i streg.. Kan bare slet ikke overskue det lige nu ! Vi har bare så travlt hele tiden.. Skal heldigvis først møde kl 15 tirsdag og onsdag !
Jeg har bedt om at få bare et par dage hvor jeg først møder sent. Så må vi se om det bliver bedre.. Skal passe Caroline næste tirsdag til kl 14.30 også på arbejde:) Så er sikker på dagen bliver rigtig god :)..

Har haft ondt i venstre skulder i en uges tid nu og det bliver bestemt ikke bedre, tværtimod.. Har egentlig ikke tænkt mig at gå til massage, men hvis det ikke snart bliver bedre så ved jeg ikke hvad jeg gør ! Håber på det bare går væk af sig selv .