05 juni 2008

Løveparken..

Nåh men ellers har jeg været i Løveparken i givskud med Bryndis, sara, karen og deres mor.. Vi var der kl 10.30 og kørte hjem kl 16.30 ca.. Vi havde bare en kanon god dag ! årh de herlige unger..

Karen havde fået hendes arm i klemme i klapvogn (don't ask how).. Hun legede vist med noget i den.. Så da vi går ind til gorillaerne er hun jo ked af det.. Gorillaen sidder bag ruden og ryster på hovedet af hende og til sidst gad den ikke høre mere på det så den hamrede på ruden (ROFL) Så Karen skreg bare endnu mere.. Rimelig sjovt..

Ellers har vi alle sammen bare hygget os med at kigge på dyr og lege på legepladsen.. De snakker bare hele tiden de små tøser og der kommer virkelig mange gode fortiden :)

Iøvrigt har jeg fået en del sol.. Eller det vil sige ALT for MEGET sol :S.. Er fuldstændig rød og det brænder som ind i helved.. Hah.. Så kan jeg nok lære at tage solkrem på :)

Argh Louis..

Hvad sker der for min lille hund ?!?!
Har været i hundeskoven her til aften sammen med viktor og hans ejer, der kom så en schæfer inde i skoven og Louis går bare i panik !
Han begynder at løbe tilbage fordi han er fuldstændig skrækslagen, får ham kaldt til mig og bliver nødt til at tage ham op.
ejeren til schæferen spørg så om Louis er gal fordi jeg sagde rolig til ham, måtte så sige NEJ, han er skide bange for din hund.. Han spurgte så også om han var bange hvis jeg ikke tog ham op ?!?!?!
ØØØH ja ! Så stikker han jo ligesom af.. Sagde så at Louis blev bidt af en schæfer da han var mindre, og så kunne han egentlig godt forstå han var bange..

Men altså hvad blander han sig i det for ?? Det er sgu min hund og jeg kender nok liiiige den hund bedre end ham.. Altså mennesket havde set ham i hvad ? 2 minutter..
Jeg tager min hund op hvis han ikke er tryg, og selvfølgelig kommer han ned og får lov til at snuse til andre hunde, men JEG ved han er bange for schæfere..
Det kan godt være det er forkert, men han skal sgu da ikke presses til at blive nede, når han så går i panik og flygter.
Vil hellere have en hund på armen end en hund på jorden der flygter med halen mellem benene og skriger.. JA !

Nåh men på søndag skal vi til Esbjerg og kigge på en hund mere.. det er samme race bare en tricolore.. en han på 4 mdr..
Nu ser vi.. Folket i huset tænker stadig meget over om vi skal have en mere.. men nu tager vi ned og ser den også må vi se..

Jah det var lige lidt galde :)

03 juni 2008

storebælt..

Jah storebælt.. den 16 juni skal jeg en tur over storebælt over til min søster og nevø :). Så der ska den lille polo ud og køre langt.. skal ha gps med, puha ellers finder j da aaaaaaaaaaaaaaldrig derover.. :S

:D

Så faldt min herlige tøs omkuld.. endelig må jeg få lov at rykke hendes "søvn" til kl 11.. hun plejer at sove kl 9 til 9.30 også igen kl 12-14.. nu ska hun bare sove kl 11 :).. SKØNT
Hun kom kl kvart i otte idag.. så gæt lige hvem der var oppe kl 7 idag :O


Lige et enkelt billede :)

Hun har også bare gået meget her allerede ! hun vil jo holde i hånden når hun skal gå, men så ska hun bare lov til at stå selv også går j bare væk fra hende.. først bliver hun lidt små sur men så går hun jo faktisk pænt langt når hun først kommer i gang. og når jeg så siger - flot, du er dygtig. så vil hun endnu mere :D
Hun er bare sej ! ligger lige en video ind i aften hvor hun går :)..

Vil hoppe i poolen en tur.. Når hun vågner kan vi lige nå at hygge inden hun skal hjem og jeg skal på arbejde kl 15.

Der er bare SÅ varmt på arbejdet i de her dage.. vi kan stå stille og mærke sveden løber, eeej hvor er det ubehageligt !