22 juli 2007

Lorte

vejr altså! Er ikke sikker på om det i det hele taget er sommer?? I følge kalenderen er det godt nok sommer, men hvis vi kigger på vejret er det IKKE sommer.. Det er noget rigtig kedeligt og trist vejr!!

I morgen starter jeg på arbejde igen, glæder mig!! Hader at gå hjemme uden at lave noget, tiden bliver så lang! Ungerne er ikke hjemme, min veninde er flyttet til Filskov og er syg, vejret er helt i bund.. Har stort set siddet foran computeren siden jeg kom hjem.. Orker bare ikke at lave noget.. Vil bare igang med en normal hverdag igen nu!

Skalder i nakken, rigtig meget.. Det fine brune hud er væk og der er nu kommet hudfarvet igen.. ØV!

Glæder mig til i morgen, det blir en hård start, men dejligt at komme i gang igen! Bryndis og tvillingerne ankommer i kastrup på onsdag.. Onsdag nat.. Glæder mig MEGET til at se dem igen! Savner godt nok de dumme unger :)

Håber snart min veninde bliver frisk igen så jeg kan komme og besøge hende.. Hun rejser hjem til Island til september, og sidst i august får hun besøg af en veninde hjemmefra.. Så skal meget gerne nå derud og sove mindst 2 gange! Hvis det er muligt:D..
Så har vi også snakket om at jeg skal komme op til hende og besøge hende i en uges tid på Island.. hun bor i samme by som den jeg lige har boet i.. Så hendes skole og hendes hus udefra..

Arbejder stadig på dagbogen fra Island :)