08 april 2007

Puuha..

Sikke en dag.. Fløj ud af sengen i morges, glemte vist at stå op :o).. Det var bare op og ud.. Skulle køre kl 9.45 og væltede ud af sengen sådan ca halv ti.. Ups.. Hehe.. Nåh men nåede da at få tøj på.. Arbejdede så fra kl 10 til 20.30.. En dag fyldt med masser af opgaver..
Da jeg kom hjem var der tid til hygge på MSN og lidt surfen på nettet :o).. Der var ikke rigtig noget spændende nogen af stederne så smuttede en tur i bad..
AAhh.. der er ikke noget så dejligt som nyvasket hår. Da jeg stod i badet gik det pludselig op for mig at på fredag er det min fødselsdag.. Masser af gæster kommer der, og har ikke planlagt hvad og hvornår noget skal laves.. Sagde nemlig fra start af at det ikke skulle være noget stort, gider ikk det pjat.. Så det bliver noget drop inn med kage, sodavand, kaffe, boller OSV.. Har en masse ungerne der gerne vil komme, så de kommer mellem 13 og 17.. Også kommer familien kl 19, eller dvs hvis min kusine fra Århus kommer så er hun her ved 15-16 tiden :o).. Håber jeg når at lave alt klar.. Skal arbejde onsdag og torsdag så det bliver nok noget med at lave lidt torsdag aften og ellers bare tidlig på fredag og lave resten klart.. :o).. Min søster fra Sjælland kommer også fredag, hun ved bare ikke helt hvornår det bliver.. Men vi har bestemt vi skal ud og spise dagen efter min fødselsdag - kun os to! Det er sidste gang det kun er os to.. Næste gang vi ses har hun garanteret født :o)

Nåh, vil smutte i seng nu, skal på arbejde igen i morgen kl 10.. Så har sat en skive Friends på og vandflasken er fyldt op..