01 marts 2008

Yebii

Var oppe halv ni idag.. Nåede lige til Billund for at købe lidt legesager til Caroline, da vi kun har legetøj til de lidt større børn ;).. Fik købt den sejeste traktor med dyr, den kan køre, bondemanden synger og dyrene siger dyrelyde..
Nåh men fik afvide Caroline var syg, men hun måtte gerne komme alligevel.. Hun skal have panodiler hver 6. time..
Indtil videre går det super.. Hun har leget, spist og drukket.. Hun sover lige nu..
Caroline og Louis kigger på den fine traktor.. Caroline står ved bordet og kigger lidt.. Meget træt ;)


Alt for nu..

29 februar 2008

jep..

Idag hentede jeg Camilla i skolen.. Tog Louis med, og hun var bare SÅ glad.. Hun ville holde Louis på vej hjem, og det gik fint.. Vi legede med Louis udenfor da vi kom hjem, sikke hun nød det!
Vi gik indenfor hvor vi kiggede på nogen barbie legesager og fik derefter noget frokost.. Efter det ville hun gerne ud igen..
Vi spillede fodbold, eller vi prøve.. Hehe.. Louis ville være med og det gik fint.. Vi fik da pjattet meget.. :)..
Vi tog hjem til hende kl 17, og jeg spiste ved hende og hendes familie.. Smadder hyggeligt.. Vi så også disney og xfactor..

Hvad skete der lige i xfactor???? Heeeelt forkert valg.. Det var godt nok kun taktisk det han gjorde der.. Gad vide om han ikke sidder og ærger sig gul og blå over sit valg??

Fjolle hovederne;)

28 februar 2008

Ups..

Jah, min søster snakkede meget om det nye afsnit af desperatehousewives som kom igår, det lød så spændende at jeg bestemte mig for at se det i nat.. Det var et kanon godt afsnit.. Men det resulterede så i at jeg idag har været træt og lidt gnaven hen på aftenen.. Så det har egentlig bare været en lidt brokke dag.. Alt hvad der kunne brokkes over skulle der brokkes over.. Hehe..

I morgen skal jeg hente Camilla i skolen.. Glæder mig allerede til at hente hende, det er rigtig langtid siden vi sidst har hygget os.. Havde regnet med at planlægge noget "stort", men hendes mor skrev at camilla bare glæder sig til i morgen så vi kan være sammen.. Regner med at lave lidt stille og rolig hygge herhjemme.. Må se om jeg lige kan få lavet en salt dej inden hun kommer.. ellers bliver det noget med at finde nogen blade eller sten og male lidt.. Nu må vi se.. Glæder mig i hvert fald til hun kommer! :)..

Lørdag kommer Caroline.. Ved ikke hvornår endnu.. Men forstod det sådan at hun kommer om formiddagen også skal hun sove her... Puha vi skal bare hygge! Hun skal først hjem søndag en gang :)..
Sådanne weekender er bare de aller bedste!!

Sådan..

Så kom der lidt farve på bloggen.. Nu er den ikke så kedelig at se på mere :).. Måske for meget farve? Hmm

27 februar 2008

Billeder..

Tog lige lidt billeder efter jeg kom hjem fra arbejde igår.. Havde lige hyggetime med Olympia :)..
Louis ville nu også gerne være med, og fik lov til at slikke OL i øret ;).. Skøre hund altså..



Årh vil bare SÅ gerne have en tatoo mere.. Har jo i forvejen den her:

Vil bruge den samme tatovør da jeg fuldt ud til freds sidste gang.. Manden var jo kanon til sit håndværk!! Ved bare ikke hvad jeg skal have endnu.. Har tænkt på noget med en sommerfugl, eller en smart en med nogen stjerner og noget.. Eller en mega flot tribal..
Overvejer også at ringe til tatovøren, tage ud til ham og lade ham lave en i frihånd.. Er ikke i tvivl om at vi i fællesskab kan lave en der bliver MEGA flot.. Ku være jeg skulle ringe . . .

Puha..

sikke en dag.. Vi havde bare rigtig meget at se til idag.. Dejligt vi har noget at lave :).. Synes godt nok også mine ben og fødder er helt færdige idag..

Vil tidlig op i morgen, vil lige smutte i solcenter inden jeg skal på arbejde igen.. Sidste arbejdsdag også weekend :).. Har børne-weekend igen, det er bare de allerbedste weekender.. Glæder mig allerede..

Det gik smadder godt til morgensang igår.. Der kom faktisk rimelig mange mennesker taget i betragtning af at det var hverdag.. Min kusine fra Århus var der også, har ikke set hende længe, og hun har altid en masse spændende at fortælle.. Det var skønt at snakke med hende igen, selvom det ikke var så længe :).. Må snart mødes med hende så vi rigtig kan snakke..

25 februar 2008

Ehm..

Må hellere komme i seng.. Glemte lige et split sekund at jeg havde lovet at vi har et familie medlem der skal overraskes med morgensang i morgen kl 8.. Skal køre herfra kl 7 så skal tidligt op ;) og direkte på arbejde bagefter..
Må hellere høre sidste sang med Anna David og lave resten af vagtplanen færdig i morgen..

1. arbejdsdag

gik fint.. Godt vi ikke havde mega travlt idag, for må da indrømme mine fødder er helt færdige.. Hehe.. Kan godt mærkes jeg har haft ferie i 15 dage ;)..
Det var ikke så slemt at starte som jeg havde frygtet, vi har haft en stille og rolig dag.. Fik dog besked på at køre a la carten.. Lavede dog et par fejl.. Hehe.. Ja var nok stadig på ferie *ROFL*..

Vil nu forsøge at lave vagtplan for vores opvaskere, det er altid lidt af en opgave.. Ja de unge mennesker vil gerne have fri, og helst alle sammen på samme tid ;).. Det lykkedes altid at få den til at gå op, det er bare med at tigge og be' længe nok.. Hvis de kræver jeg skal gå på knæ for dem, ja mon ikke det så sker *S*..

24 februar 2008

så..

har lige sat Friends på dvden.. Skal til at fjerne neglelak.. Hehe.. det går nok ikke at arbejde med det på..
Så iøvrigt at der var knald tilbud på moviezoo.dk.. Må hellere lige kigge nærmere på det..

Er afhængig

af Anna David's sang den lille pige.. Den er så "flot" hvis man kan sige sådan.. :)..

Nåh, men det gik rigtig godt med ungerne igår.. Vi hyggede med at bygge med lego, så malede de med glimmerlim imens jeg lavede mad. De ville gerne hjælpe, men synes ikke lige de skulle stå og skæres en masse, så de fik lov til at dække bord i stedet :)
Resten af aftenen gik også bare på hygge og med at se min søsters børn..
S og K kom i seng kl 22.. B blev oppe til kl 23.30 :). så vi fik lige spillet noget kort og hørt en masse musik.. Super hyggeligt..
K vågnede midt i nat (læs kl 3), hun stod ved sengekanten SOVENDE.. Det så bare sjovt ud.. Hehe.. og hun stod endda på hendes dårlige fod.. Men bruger den stadig ikke..

Nåh men i morges stod forældrene selv op med ungerne, de kom hjem omkring kl halv fire..
B vågnede 7.30 og gik ind for at se tv.. en time senere fulgte de kære søstre trop ;)..
Jeg stod op kl 9 og overtog.. De fik morgenmad og de legede indenfor.. B ville stå på rulleskøjter og fik overtalt alle unger til at gå ud :).. Må have set sjovt ud - B rullede, jeg bar på K med højre arm og skubbede S på cyklen med venstre..
Bagefter gik vi i sandkassen og de nød det bare.. Vi kom ind og de fik lidt at spise og legede igen :)..
Tog hjem halv fire.. Hehe..