27 juni 2007

Længe siden . .

Spunk kom til verden den 15 juni, den 22 kørte Volvoen til djævleøen for at se vidunderet! Det var hele køreturen værd!




Er han ikke bare dejlig??
Hans far blev specielt glad for de små puma sko jeg havde med :o)
Hans forældre er ved at finde et navn til ham, spændende hvad han skal hedde?? Elliot?
Han var i bad for første gang igår i hans eget badekar, det synes han var meget sjovt. Hans navlestreng faldt af i nat :o)

For første gang igår stod jeg alene i køkkenet og gjorde klar til buffet om aftenen. Det var faktisk meget sjovt! Står alene igen i morgen, mandag, tirsdag og torsdag i næste uge.

Sara og Karen er pludselig blevet så store! De snakker meget, og bruger meget lange sætninger nu. De er begge to meget ivrige efter at fortælle og snakke og snakker meget tit i munden på hinanden. Nogen dage er de gode til at lege sammen og deles om tingene, andre dage er den helt galt.
De skal snart i børnehaven, men fordi de er så små som de er har lægen sagt at de skal vente til januar. De må ikke komme i børnehaven så bliver de alt for store! Det er ikke til at forstå de allerede er så store :o(
De snakker meget om Peter Pedal, så købte idag sutter med Peter Pedal. De var anderledes end dem sutter de har, så regnede ikke med de ville bruge dem. Normalt får de kun sutter når de skal sove, men idag måtte de gerne få de nye sutter :o).. De synes de var flotte. Sara tog kun hendes ud af munden da hun skulle børste tænder!
Mig få Peter Dal sut.. :o)
Bryndis danser meget, snakker meget, synger meget. Vil gerne herhjem snart! Måske på fredag til disney? Tiden må vise . .

Camilla skal snart i skole, hun glæder sig og øver sig meget i at regne og skrive tallene. Hun er blevet rigtig god! Det bedste hun ved er dog stadig hvis jeg har en hel dag eller uge til at sidde og lege med hende! :o)..

Caroline er for det meste glad, dog gider hun ikke have tøj hverken af eller på, så sætter hun i et skrig. Hun drikker flot af et glas og spiser fint grød/mos. Hun æææælsker farverigt legetøj!