02 juni 2007

Fodboldens verden

ja, hvad var det lige der skete i fodbold idag?? Har kun en ting at sige: ÅNDSVAGE mand der ikke kunne dy sig! Hvis bare han havde tænkt sig lidt om, så havde DK uden tvivl vundet :o)..

Det var den lørdag, fodbold skandale, restaurant godt fyldt og en masse ting er blevet lavet! Ondt i benene, fødderne og KÆMPE forkølelses-sår på læben som her til aften er blevet endnu større, fordi en vis person glemte at smørre den i morges da den kunne anes en smule på læben. Fortryder det noget så inderligt nu!!

Chauffør på hjem, chauffør på i morgen tidlig! Luksus! Og må sige det er en lækker chauffør jeg har på, han er optaget og bestemt ikke min type.. Meeeen lækker det er han :o)

Nevøen er ikke poppet ud. Moderen er ved at gå ud af sit gode skind, glæder sig til han melder sin ankomst. Hvis hun kunne ville hun lukke øjnene og lade dem være lukket indtil han popper :o)
Jeg venter spændt ved mobilen, tjekker den når jeg kan komme til det, holder vejret, åbner SMS-indbakken - puha intet sket endnu :)

Har nu smurt en halv tube zovir på forkøleses-såret, friends kører på tvet.. en ny dag venter forude så nu er der vist kun tilbage at sige Godnat!

31 maj 2007

Billeder

må sættes ind en af de kommende dage, skal rydde op på en masse papirer, friends kører nu på tvet og trætheden meldte sig allerede ved en 20 tiden :o)
I morgen er det en buffet der kalder på at blive lavet og den skal ud af huset omkring kl 12 så der bliver nok at se til!!

Madonna

flip, så bliver der lige hørt Madonna for fulde hammer.. Fik lige lyst! Det er så længe siden hun har sunget i vildensky her på nettop dette værelset!

updaaaaaaaate

Ja det går lidt skidt med at opdatere må jeg sige :(.. Men når der endelig er tid plejer der også at komme hel del ind :o)

På kokke-fronten går det super godt.. Lærer så meget at hovedet nogen dage er ved at koge helt over.. Her den anden dag fik jeg en kæmpe stak bøger, de samme bøger som de får på grundforløbet i kolding.. Det var noget af en stak! Så har nok at læse i!
Iøvrigt brugte jeg min bonus fra arbejdet på at forkæle alle ungerne! Synes lige de trængte til det :)

Bruger stort set alle mine fridage på ungerne og det er skønt.. Her igår var jeg ude ved Bryndis, Sara og Karen. Da vi var ved at spise proppede sara bare maden i munden og bad om mere, så skubbede karen til hende og mindede hende om at hun skulle altså lige tygge af munden inden hun måtte få mere :)..
Inden sengetid får de hver en vitamin, Sara tog hendes og lagde den på bordet hvorefter hun fes rundt i hele stuen og sang, Karen får fat i hende og siger hun skal tage hendes vitamin og holder den helt op til hendes hovede :o). Skøre tøser. Noget helt nyt de ikke havde lagt mærke til var deres skygger på vejen. De gik begge to i stå, Karen bevægede hendes ene ben frem og tilbage og var ved at dø af grin og Sara stod og kiggede med store øjne "se se se".. Ja det er jeres skygger i kan se på vejen.. Sara sagde de næste 5 minutter skygger dernede.. Sjovt de opdager sådanne tingene nu :D
Har bestemt at så vidt muligt vil jeg nå både ud til Bryndis, Sara, Karen plus Camilla og Caroline på samme dag.. De sidste 3 dage er det gået godt :).. Men vil snart have Camilla med på tur igen! Det er så længe siden!

Idag skulle jeg med Caroline og hendes mor til billund, hendes mor skulle ordne nogen ting så skulle passe Caroline, vi gik en tur ned i byen.. Os to tøser må aldrig gå på shopping mere :o).. Nu har min lille skattepige lært hvordan man skal være når det er shoppingtid.. Kigge på alt ja det gjorde hun, med store øjne.. Grinede af de store fine ting der ku larme ja det gjorde hun.. Hun kiggede meget bestemt på en rangle og det var ligesom om den fløj ned fra hylden og ind i hendes hånd, hun holdte godt fast på den, lagde hende i klapvognen, men ville hun give slip på ranglen så jeg kunne betale den ved disken? Nej, nul, nix, ikke på vilkår.. Fik ranglen fri, fik den betalt og klippet den fri fra pap og papir, Caroline fik den og smilede et "haha fik dig" grin :o).. Hun nåede at lege med den i en ti minutters tid inden hun faldte i søvn..
Jeg gik ind og købte et sæt tøj til min søsters bebs som har termin i morgen!! Ekspedienten i butikken snakkede frem og tilbage om tøjet og vi kom ind på bebs termin i morgen, og neeej det var da ligeså fint, så bliver der jo en legekammerat til din lille bebs.. Sagde til ekspedienten at min lille skat i klapvognen desværre kun var mit fadderbarn og at jeg er barnepige for hende.

Har her til aften bestilt billet over til min søster. Tager herfra den 12 og kommer hjem den 13 sent om aftenen.. Glæder mig allerede til at se hende igen og ved at det er gengældt! Bliver også spændende om hun har født inden (hvilket jeg håber!!)

Vil stoppe nu, og evt smidde nogen billeder ind nuher ellers bliver det ikke før i morgen...