17 marts 2007

hæ aftur!

Så blev der tid til en opdatering:D
Har ligget på den flade siden den sidste uges tid, skal nemlig ikke starte på mit "nye" arbejde før 2. april.. Så har bare lavet så lidt som muligt :D

Men havde Bryndis, Sara og Karen i 3 timer mandag aften (billeder kommer senere, brugte nemlig deres kamera.. Hehe.. Men håber på at få billederne smidt herind i morgen) det gik rigtig godt med dem.. De legede at de var små babyer, så de skulle ha dukkesut og dyne på, rigtig fjolle tøser!

Var til gymnastik opvisning med Sara idag, men lige inden vi skulle til at ind på gulvet tog hendes far hendes slik også var der ballade, vi nåede ikke ret langt ind på gulvet før vi måtte hoppe fra.. Men det er også bedre at skynde sig ud inden tøsen smidder sig på gulvet og skriger FAAAAAAAAAR..
Tog med hjem til Bryndis, Sara og Karen efter gymnastik.. vi hyggede hele aftenen og det nyeste hit er "bager kage, bager boller, prikker, smør, ind ovn.." Jeg bager jeg bager jeg bager en kage, jeg ælter jeg ælter jeg ælter en bolle, jeg prikker og stikker og smører med smør og ind i ovnen.. Det er blevet et kæmpe hit ved ungerne.. Når de ikke får den tur så får vi andre.. Så ser man lige de små tøser skubbe voksne hen ad gulvet fordi de skal ind i ovnen :D..
Næste hit er "kilde mig".. De ligger sig på gulvet og vil kildes på ryggen, så vender de sig om og vil kildes på maven. Først en, så to, så tre børn på gulvet der vil kildes.. Hehe.. Min tur nu, nej MIN tur.. NEEJ MIN TUR NU.. Nogen gange ville det være meget praktisk at være en blæksprutte med masser af arme.. Karen er også begyndt at råbe på mig hvis jeg ikke lige er der.. Naja? (hun siger Naja i stedet for Janne *ROFL*).. NAJA????? NAJAAAAAAAAAA kom!

Ser lige om jeg kan få smidt nye billeder af ungerne ind i morgen.. Og må huske mit eget kamera næste gang jeg skal ud til dem i næste uge :D..

Nåh, vil smutte i seng.. Skal på bredehus i morgen tidlig ;).. Haha..har lige fundet ud af at bussen ikke passer i morgen.. Så måtte lige ned og høre de gamle om de gad køre mig på arbejde :D.. Så kan også sove lidt længere :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kun 76 dage til min søster på sjælland har termin!!

11 marts 2007

Idag -->

Har valgt at blive hjemme idag, for første gang i laaaaangtid..:D Faktisk rart!! Ingen arbejde idag eller noget som helst, bare ren afslapning herhjemme.. Sagde til mor da jeg stod op at jeg ville blive hjemme idag, så hvis jeg pludselig ville komme i tanke om at tage ud til ungerne måtte hun stoppe mig.. Men har ikke lyst til at tage ud til nogen af dem idag, vil bare være hjemme.. Vil også rydde lidt op her om lidt og hvis der bliver tid vil jeg ud og gå en tur i det dejlige vejr :D
Vil slutte for idag.. Have a nice day!

Tyskland

Vi tog en tur til udstilling igår i tyskland med 5 dyr, Olympia, Ronja, Dumle, Midnight og Gizmo. De klarede den lange dag rigtig flot, selvom Olympia nu var lidt sur over hun ikke måtte komme! Alle dyr fik ok karakter hvilket vi er glade for da tyskerne havde nogen meget flotte dyr! Dorte Kaspersen's Furball (black velvet) vandt en flot 1. Præmie. Rigtig flot stor hun!! Dorte K fik også en flot 2. præmie, men har glemt med hvilket dyr :(..
Helene Østergård fik også en præmie, kan ikke huske om det blev 1. eller 2. præmie, men mener det var 2. Præmien.. Man glemmer mere og mere for hver dag der går.. Hehe..


Dorte K modtager her hendes 1. Præmie. Stort tillykke til Dorte! (Dårlig billede kvali, brugte det lille kamera til dette billede :( )


2 Stk pokaler til Dorte K og en til Helene Ø. Tillykke til jer begge to:D
Vi har nu været med til 2 udstillinger, den i Tyskland (schuby) og en i Hovborg.. Vi har nu lært en masse om udstilling og er klar til en ny:D.. Næste år regner vi også med at tage til Tyskland, og nu ved vi hvilke dyr de går efter dernede. Tror vi skal prøve at tage Felice med næste gang!


Vi fik også mødt Bert Bouwnes fra Holland, et møde vi havde set frem til da vi havde hørt rigtig meget om ham. Flink mand og han ved hvad han snakker om!


Vi tog på en lille tur da vi havde sat vores dyr klar og de gik i gang med at bedømme.. Vi så Danevirke også gik vi en tur på en havn..

Mor og jeg lå flade af grin i bilen, da vi var på køretur var der et skilt hvor der stod "HUSUM". Næste gang vi skal til Tyskland skal vi en tur til fucking-outlaw-Husum og besøge Nynne's mor fra Nynne bøgerne!! Vi kan jo altid lige tage Barnlægen med.. Haha....
Det var en god men lang dag! Vi var oppe kl 6.30 og var ikke hjemme før kl 21 igen.. Så er der ikke noget der er mere dejligt end hoppe under sin dejlig varme dyne :D


Dette er et billede fra Danevirke Museum..


En båd fra havnen..