22 februar 2007

Unger i kælderen:D

Så var vi endnu engang heldige i kælderen.. Vi har fået unger igen:D Denne gang blev det til en super flot choko han og muligvis en brown ebony han.. Karamella leverede de flotte unger og vi mangler nu navne til to hanner som begge skal starte med H.. Så hvis der er nogen forslag derude så bare kom med dem..

Anton


Havde Anton idag, min lille englebasse!! Han var lidt pyller i morges, og alting irriterede ham.. Vi gik ud og legede i det sjap vi nu havde fra igår, og han livede helt op igen, lidt som om han blev en helt anden dreng igen :D
Antons kæreste fra legestuen kom ved en halv elleve tiden så de fik leget indtil Anton skulle sove kl halv et. Nåede at hente Emma uden Anton da hans forældre kom hjem og fik lov til at smutte i børnehaven for at hente hende
og aflevere hende.. Flexibilitet altid en god ting:D.. Hentede Emma i børnehaven og fræsede hjem til Anton igen, han var næsten lige vågnet da jeg kom hjem, og fik leget med ham og hans brødre i 2 timer inden jeg tog hjem..


Anton ligner lidt en gangster på begge billeder:D


Snestorm??

Snestorm over Danmark 21. februar.. Havde håbet på en masse sne, men det var kun den nordlige del der fik snestorm. så sidder vi her i sydjylland og ærger os gule og blå over at vi IGEN bor det forkerte sted. Vi fik lidt sne igår aftes, men det var ikke meget, og her i dag var det en gang sjap. man kunne ikke engang kælke :('
Her til aften har vi fået lidt sne igen:D Håber der ligger en masse i morgen tidlig for så må jeg tidlig op igen, også tage en masse sne-billeder!! Sne er det bedste!!

20 februar 2007

dejlig dag!!

Var bredsten skole i morges, og fik udfyldt uddannelsesplan..
kl 10 tog jeg ud og besøgte Caroline prinsessen.. jaa Camilla er steget i rang og er nu kronprinsesse :D
I eftermiddags hentede jeg Camilla i børnehaven og vi gik herhjem, hun blev hentet kvart i seks da hun skulle til gymnastik. Godt at se jer igen begge to!!



Camilla står her med de to safirer unger, hun ville hurtig af med hannen.. ;)

Camilla siger hunnen skal hedde Steffani, tillykke med navnet Steffani :D






Min sesse!! trøjen hun har har jeg købt til hende, med skriften "handle with great care!!!!" Passer lige til hende. og hvis nogen gør det modsatte kommer de bare her!!



Lille sessen :D.. hun begyndte at smile i sidste uge, og fik smilet frem nogen gange, men fotografen var for langsom :D






Mosaic


Her er det vores Mosaic hun unge født den 20 januar.. Hun er bare en sød lille unge.. Hun vokser som hun skal og er allerede en meget smuk chin!
Billedet er også taget idag..

19 februar 2007

safir unger


Den 17 fik vi 2 små safir unger. Don't look at us!!
billedet er taget idag..

Olympia



Min smuksak med "dyne" på.. Olympia nød det, hun er en rigtig charmer!
Billedet er fra 6 februar

6 februar


Sara og Karen's mor havde om mandagen snakket om at de manglede kjoler, nu da Karen var begyndt at gå kunne de endelig få kjoler på da det ikke er så nemt at kravle med dem på. Men tøserne manglede kjoler, så var i H&M tirsdag formiddag for at købe fine kjoler til tøserne.. Ikke godt hvis de ikke havde nogen kjoler :D
Her er Karen-lækkermås i hendes kjole.. De fik begge to deres kjoler på med det samme da de fik dem.

7 februar


Havde Anton hele dagen den 7 februar. Vi var ude i sneen det meste af formiddagen og det nød han! Om eftermiddagen var vi en tur ude ved Sara og Karen og sige hej..

Søndag og mandag

2 dage er gået-->

Igår var det fastelavns søndag, så var med Bryndis, Sara, Karen og deres mor med til fastelavns tam tam i byen "slå katten af tønden". Der var 3 tønder. En tønde for børnene fra 0-4år lavet af pap med en kat på, en tønde for dem fra 5-8 og en tønde for dem fra 9 og opefter.. De store unger blev de første der slog deres tønde ned, derefter de mindste og til sidst de mellemste unger.. Da alt slikket var udryddet rykkede folk over i brugsen hvor der var fastelavnsboller, kaffe og sodavand..

Idag har været en stille og rolig dag.. Cyklede ud til Sara og Karen halv fire, og vi tog til gymna fra halv fem til halv seks..
Havde aftalt med en UU-vejleder for et par uger siden at jeg skulle hen til hende på Bredsten skole for at få hjælp til nogen papirer. Så fik ringet til hende og vi aftalte jeg skulle komme i morgen tidlig kl 8.30. Så skal alle papirene bare sendes afsted til Kolding Teknisk Skole bagefter :D