28 marts 2007

YES YES YES!!

Skal til Island.. har fået fri:D.. Har fået sara og karens mor til at bestille billetten på fredag, så det er bare super godt:D

Vi fik lige snakket ferie her idag, så det er dejligt det er på plads.. Skal snakke vagtplan her på lørdag, men de snakkede om at jeg skulle komme på mandag.. Men der var også snak om det først var den 16 jeg skulle komme.. Så nu må vi se hvordan det hele kommer til at se ud..

Her til aften har jeg fået en sms fra 2 mødre i byen.. De har hver en dreng som de gerne vil have passet er par timer om ugen.. Den ene dreng er 4 måneder og den anden 5 måneder.. så nu må vi ses.. Har sagt vi kan snakke sammen igen når jeg har fået vagtplan.. Spændende ellers, har kun passet en dreng på 6 måneder da jeg var ung pige i huset og ellers en dreng på 3 og en på 6, så det er ikke lige drenge jeg har haft flest af ;)
Har også en anden på venteliste, en mor med en dreng på 7 år.. Han har i langt tid snakket om han ville have jeg skulle komme og passe ham, så hans mor har været ved bryndis, sara og karens mor og fået mit nummer.. Hehe.. ja det går rigtig godt..

Men vil hoppe i seng nu, skal hente Emma i morgen og bagefter til Vejle med Bryndis, sara, Karen og deres mor.. Skal huske kamera!!

27 marts 2007

idag..

Carolines mor ville gerne rydde op her idag da de har barnedåb på søndag, så tilbød jeg kunne underholde Caroline.. Havde hende fra lidt over ti til kl et.. Hun var rigtig sød og meget nem.. Hun skreg som en stukken gris da hendes mor ville tage hende og give hende mad, fordi vi lige hyggede med legesager og snak på gulvet :D.. Ellers var det bare ren og skær hygge.. Er ikke helt sikker på hvem af os der hyggede os mest :o).. Hun blev svøbt ind i et tæppe og sov rigtig godt efter vi havde hygget så tog hjem.. Skulle hente Emma idag, så tilbød at tage Camilla med hjem også, og det var hendes mor rigtig glad for.. Så vi tre tøser fjantede hele vejen hjem fra børnehaven.. Da vi kom hjem til Camilla kom Sara og Karen også.. Så skrev til Emma's mor om det var iorden vi var der lidt og det var det.. Emma blev hentet af sin mor halv fem, men hun havde ikke tid til at komme med hjem.. Hehe..

Sara og Karen har lært at sige hvor de bor nu :o)



Min lille sesse med et dejligt smil på læben, sådan så hun ud idag :O)


Var en tur i Kolding svømmehal med alle ungerne igår.. Bryndis, Sara, Karen, Camilla og Caroline.. og deres mødre :O).. rigtig tøsetur!! Bagefter svømmehallen tog vi i kolding storcenter.. kom til at komme noget i Bilka til min lille nevø


Dette seje sæt eller sæt er nok så meget sagt.. Hehe.. Bodystocking og hue med tigerdyret på :o).. Så lille bebs, du har bare at blive en dreng, har en pose med masser af tøj til dig :o)

ICELAND ->

Here i come??

Jep er blevet inviteret med til ISLAND:D, skal selv betale billetten, men får så dernæst serveret resten på et sølvfad!! Skal så rejse med Bryndis, Sara, Karen og deres mor derop den 11 juli og bo sammen med dem den første nat, også skal jeg bo sammen med Camilla, Caroline og deres mor resten af tiden.. Skal selv flyve fra Island til kastrup og tage toget derfra og hjem den 18 juli..
Sådan et tilbud siger man altså ikke nej tak til, og ved jeg vil fortryde det MANGE gange hvis jeg ikke siger ja tak. Så skal bare lige have snakket med arbejdet om jeg kan få fri den uge.. HÅBER MEGET!!! så kryds lige fingre!! Har lagt masser af planer med ungerne om hvad vi skal :D.. vi har snakket om at tage en tur ud og se julemandens hus, tage i svømmehallen (udenfor ;) ) og måske noget heste tur.. Hehe.. Sidder her og glæder mig helt vild til at komme afsted, men har ikke engang fået fri endnu.. Hehe.. Skal snakke med arbejder i morgen ang ferie.. såh.. :D husk og kryds fingre!

Update i billeder


Karen? Ja det er mig!
Hvem har du på maven? Stefani :D.


Sara og Karen i svømmehallen ( små banditter :D )


Caroline i svømmehallen, hun synes også det er dejligt..


Camilla i svømmehallen.. Hun er en lille vandhund!












Sara og Karen til gymnastik opvisning, her fjoller de lidt rundt på ribberne.. Karen står forrest på billedet og Sara kravler rundt bagved ;)
Caroline 2 mdr, den 17 marts, samme dag som gymnastik opvisning.. Jakken har jeg givet hende :D