06 marts 2008

44 år

blev min mor da klokken passerede 00.. Jeg har endnu ikke købt en gave, så skal på shopping i morgen tidlig.. Gad vide hvad hun skal have ;)..
Har faktisk en ting i tankerne, nej faktisk to.. Men vil lige se på det i morgen.. :)..

Vil hoppe i seng så jeg kan komme tidlig op i morgen..

05 marts 2008

Endnu en børne dag :D

Jep, jeg sov rigtig længe idag.. Trængte vist til bare at sove.. Stod op omkring halv et og gik i bad.. Hentede Viktor halv to så han kunne få løbet en masse krudt af :)..
Gik hjem med ham og blev færdig til at hente Sara og Karen.. Sara var klar da jeg kom hjem til dem.. Hun ville afsted med det samme.. Hehe.. De legede bare så godt og hyggede sig rigtig meget.. De blev hentet kl halv otte..

Jeg havde stadigvæk ikke afleveret Carolines seng, så kørte hen med den, Sara og Karens mor havde glemt deres nøgle og skiftetøj så tog også det med, så kunne det blive afleveret bagefter..
Caroline kunne åbenbart høre jeg lige var der, så hun gad da bestemt ikke sove mere, hun havde kun sovet i en times tid.. Hendes mor siger så at jeg kunne ligeså godt gå ind og hente hende i sengen fordi hun sad op..
Vi hyggede lige en times tid også var hun bare færdig igen.. Så hun kom i seng igen.. Kørte så derfra kl 21 og hen for at aflevere Sara og Karens ting og fik snakket med deres mor..

foodexpo..

Hjemvendt fra Herning messe foodexpo.. SUPER fed oplevelse altså!! Ubeskriveligt . .
Der var bare smagsprøver på alt!
Mad, juice, frugt, juice, smoothies, saftevand, kaffe, slik, italiensk is, softice..
Mad lidt mere mad og endnu mere mad.. Hehe..
Jeg kunne slet ikke styre det, endte med at gå langs en række og smage på sådan ca ALT hvad de forskellige stande havde at tilbyde, så videre til en ny række og fortsætte der..
Spiste heller ikke noget frokost, havde nok i alt det vi kunne smage de forskellige steder..

Der var også en masse stande hvor de solgte røremaskiner, vacumpakkere jah alle mulige ting der bliver brugt i køkkenener og restauranter, så skulle de lige snakke og demonstrere.. Synes godt nok vi fik mange visitkort og brochurere med hjem ;)..

Fik også en masse vand og juice med hjem, som vi nærmest fik kastet i hovedet..
Jeg havde bare sååå mange poser i hænderne at jeg opgav at tage billeder..

Men efter vi havde gået rundt i centret fra kl 11 til 18 lukkede de og jeg kørte bilen til Vejle.. Drengene havde været i wineexpo og smage på en frygtelig masse vin.. Er glad for jeg ikke er så meget for at drikke vin :)
Som sagt kom vi til Vejle og valgte at gå ud at spise Tapas på noget der hed Fredes.. Rigtig smart at man vælger mellem 4-6-8 retter fra menukortet, også kommer det simpelthen ind på en kæmpe tallerken hvor hver ret er pyntet af seperat..
Vi fik også en dessert.. Der var 6 forskellige ting på.. MUMS!! Vil sige - jeg kunne allerbedst lide desserten og ville nok anbefale tapas til frokost i stedet da de fleste af retterne er kolde..
Efter vi havde spist gik vi hjem og hyggede lidt.. Jeg var hjemme omkring kvart i tolv:)..

SUPER FED DAG!!

03 marts 2008

Puuh..

Sikke en dag..
Startede med at have kvalme i morges.. Tog på arbejde til kl 10 og ingen kvalme der, men nogen timer efter fik jeg bare hamrende hovedpine.. ØV!
Kan godt mærke hovedpinen er lige oppe over igen :(..

Vil nok se en film om lidt.. Ellers bare sætte friends på og hoppe i seng..

Skal til food messe i Herning i morgen.. Bliver en rigtig fed oplevelse.. Skal afsted sammen med drengene fra arbejdet :).. Ska være i Vejle 8.30 hvor vi mødes og spiser morgenmad, så kører vi i samme bil derop og kører først hjem igen når messen lukker kl 18..

02 marts 2008

såh...

er lige ved at ligge en video mere ind :).. Meget smart lige at smidde en video ind engang i mellem.. De nye klips med Caroline er for store til at komme herind.. øv bøv..

Nåh men når det andet klip er færdig hopper jeg i seng.. Er godt nok lidt træt.. Fik ellers sovet godt en time inden spisetid, ville egentlig bare have set tv, men måtte da lige se det indvendige af øjenlågene.. :)
Skal også være frisk til i morgen, skal på arbejde.. Skal møde kl 10..
Godnat her fra..

Video test

Lidt billeder..


Optakt til -->


Flot smil.. Hehe.. dog lidt dårlig billede kvali.. det skulle gå stærtk ;)


Nærbillede og banan spiser :)

Billederne er fra mellem 7 og 10 da hun var rigtig frisk og glad..

Så..

Er jeg børnefri.. Puha.. Synes godt nok også det var lidt hårdt at tøsen hele tiden skulle sove.. nåede næsten lige at få hende ind og sidde med hende i et kvarter inden hun var fuldstændig færdig igen.. Øv.. Håber ikke hun er syg næste gang..

hmm

Caroline vågnede lidt i syv, hun var super frisk, ingen feber, bare rigtig glad.. Hun legede på gulvet og grinede.. Lidt i ni blev hun træt igen.. Ellers har hun sovet en time, været vågen en time, sovet en time.. Har lige lagt hende ud igen.. Lille mus...

Jah..

så er jeg vidst det man kalder for stået op.. Caroline fik en ny panodil omkring kl 4, den virker ikke endnu så hun var lidt ked af det.. Har lagt hende i barnevognen i stedet og håber snart pillen virker ;)