12 maj 2007

Fjollerier

Så er der blevet leget, cyklet, fjollet, tumlet og grint i godt tre timer.. Fik pludselig lyst til at besøge Bryndis, Sara og Karen og til mit held var de hjemme og ungerne måtte gerne komme sent i seng.. Så tog derud kl otte og er lige væltet ind af døren af udmattelse! Det var rigtig dejligt at se dem igen. Så mine øre er ved at falde af :o)..

Det gik stærkt med at komme derud, så glemte helt kameraet hjemme på hylden! ØV

Masser af billeder.. Fra 23 april og frem :o)

Var med alle ungerne på camping i en dag, vi tog afsted ved en elleve tiden og jeg tog hjem om aftenen ved en ti tiden da jeg skulle på arbejde dagen efter. Her er det Karen t venstre, Sara, jeg og Caroline

Sara til venstre og Caroline

Sara i sandet på camping.

Karen ved minigolf på camping.


Sara og Karen spiller minigolf, Sara til venstre..
Caroline i bilen :o)

Passede Caroline 6 timer en dag. Det var rigtig hyggeligt og hun var rigtig sød! Her sidder vi i sandkassen, det er hendes første tur i sandkassen og det synes hun var super sjovt :o)


En nysgerrig Caroline


Hva så venner, sidder jeg ikke fint her helt selv???


Caroline i hendes sansegynge, den er hun rigtig glad for

Endelig -->

tid til at opdatere igen, det er også ved at være længe siden :o)

Er begyndt i kokkelære.. Det er godt, men hårdt. Der er mange ting der skal huskes og gøres, men det er rigtig sjovt.. Har allerede prøvet rigtig meget.. 2. dag jeg var der, stod jeg og pyntede desserter, og har lavet en del rejecoktails efterhånden.. Har også skåret laks, gjort rødspætter rene, lavet en masse desserter og is.. Ja jeg klager skam ikke :o)..

Dagen inden jeg startede som elev skulle jeg servere dagen før og det blev en arbejdsdag på 15 timer, var færdig kl 3 om natten. Så fik lov til at møde kl 11 i stedet for kl 1o.. I køkkenet havde vi også en masse timer.. Masser af konfirmationer og andre fester.. Så det blev nogen hårde dage på over 40 timer.. Os kokke i køkkenet og vores faste tjener fik også lige en bonus. 500kr som tak for god indsats og et brev om ugen der var gået :o)

Nu hvor jeg er gået i lære er der ikke så meget tid til ungerne.. Prøver at finde lidt tid til dem, men nogen gange er det også rart lige at have fri..

Nu er der 19 dage til min søster har termin :o).. Hun skal til ekstra skanning fordi bebs muligvis har vendt sig med fødderne først, nu har han ellers lagt rigtig i lang tid.. Hvis han vender forkert skal han vendes.. Min søster vil gerne han skal hedde Karl-Emil så nu kalder vi ham det her i huset, og hvis de beslutter sig for et andet navn vil han stadig hedde Karl-Emil her :D

Opdagede lige at der ikke er billeder fra min fødselsdag.. Så det må komme senere i aften.. Nu vil jeg snart ned og begynde på maden.. Den står jeg for idag :o).. Så det er lidt blandet hvad vi skal have.. Billeder kommer i aften :o)