16 februar 2008

UPS..-->

Har godt nok været dårlig til at tage billeder de sidste par måneder.. Har slet ikke taget billeder i december eller januar måned.. Hehe.. Det må der laves om på!!

Louis i billeder

Nyeste billeder nederst..

Louis da vi så ham første gang.. August 07.
Baby Louis halv-sover :)

KONGEN!

Spiser ben..

Louis da han var lille med "reserve" hunden Viktor..

Baby Louis *ROFL*

Louis gik kold på sofaen og skulle ikke fryse :)

Louis 16 feb. 08. Hundeskoven..


Viktor i hundeskoven..

Min bio-far

har jeg ikke set i hvad? en 5 års tid må det blive..
Han kom aldrig til min konfirmation selvom han var inviteret.. Han havde ellers fortalt til ALT og ALLE at han kom, han havde sågar fortalt hvad jeg skulle have i gave osv.. Den mand lever simpelthen et liv på en stor fed løgn!
Nåh, men fra den dag så jeg ham bare ikke som min far mere! Han kunne rende mig i r*ven..

Han har altid haft den opfatning at hvis jeg ville se ham eller besøge ham skulle JEG ringe til ham og ikke omvendt.. Så det var egentlig meget nemt at slippe for ham - jeg ringede aldrig til ham.. Det første stykke tid var det dog svært, ville jo gerne høre hvorfor han ikke kom.. Men igen var han bare luft for mig!

Min mor har en mand og sammen har de fået min lillesøster som nu er 12år..
Han er så flink og rar en mand, så det var jo oplagt at han skulle være min "nye" far..
Vi ville dog vente med at sende adoptionspapirene afsted til jeg blev 18 år.. Jeg blev 18 og papirene røg afsted.. Månederne gik.. Vi fik papirer om at jeg skulle til samtale i Odense den 10 januar..
Så lokkede mor med på en tur til Odense..
Samtalen tog et kvarters tid..

Jeg kom ind i et meget lille kontor hvor en dame sad bag en computerskærm, hun begyndte at spørge om min bio-far.. Jeg svarede og fortalte om det jeg kunne huske.. Hun undrede sig meget over at jeg ikke hilste på ham hvis jeg så ham på gaden.. Men hvorfor skulle jeg det..
Hun sagde så også at han havde fået et brev hvor han skulle give sit samtykke.. det havde han ikke sendt tilbage.. Måtte så sige at det undrede mig overhovedet ikke.. Vi har før været i statsamtet i vejle hvor han heller ikke gad møde op.. Sådan er han bare.. Et stort røvhul..
Det jeg fortalte til mødet blev sendt i et brev til bio-far.. Han fik nu 1 måned til at modsætte sig adoptionen.. Hvis ikke så ville adoptionen gå igennem..

Hans måned er gået.. Og har endnu ikke hørt fra statsforvaltningen..

Er meget i tvivl om han kunne finde på at sætte sig imod..
Har fået afvide fra en af hans venner at han har købt sig en dame fra udlandet.. Men den historie har vi også hørt før.. Såh..
Men hvis det nu er rigtig kunne han godt finde på at sætte sig imod.. Så det kunne blive det rene familie-idyl.. Min bare r*v..

Håber på en måde at han ikke fik sendt papirene afsted for så vil det hele gå igennem uden noget..
Men på den anden side, hvis han skal være sådan et r*vhul så lad os da tage den lange seje vej.. Så kan han få nogen sandheder afvide og blive råbt lige op i hovedet..
Håber dog stadig på det første :)..
Vil gerne være fri for ham!!

Så ham faktisk en dag inde i Vejle mellem jul og nytår.. Havde jeg vidst der at han ikke havde sendt papir afsted til statsforvaltningen der havde jeg nok sagt noget til ham..

Puha -->

Der er sket så meget siden sidst.. Svært at finde et sted at begynde..:) prøver alligevel..

I september blev vi de glade hundeejere til en lille Cavalier ved navn Louis.. Han er en værre sprællebasse..
I september begyndte jeg også at tage kørekort.. Det var en hård tid med arbejde, lidt skole, teori og køretimer.. Skulle stort set køre de dage jeg havde fri så der var ikke meget fritid.. Men det gjorde jo ikke noget :)
Fik en bil i uge 42, en Polo..
Kørekortet var i hus den 10 december.. Tog direkte hjem for at hente bilen også på arbejde.. Sikke en frihed selv at kunne køre.. SKØØØØNT :)..

I september måned blev min søsters dreng døbt og fik navnet Jonathan..

Oktober måned blev Sara og Karen 3 år.. De startede i børnehave i januar måned.. De er rigtige glade for at være der og leger meget med de andre børn..

November måned.. Camilla blev 6 år.. store pige!!

Januar måned.. Caroline blev 1 år.. Hun havde mange gæster og fik en masse gaver.. Januar måned var også der ungerne fik en ung pige i huset fra Island.. Det fungere fint med hende.. Jeg er tit sammen med hende..

Februar..
I denne måned har jeg en del ferie.. :).. Havde en masse ferie tilgode så valgte at tage ferie her i februar.. Hvor er det skønt at have ferie når man bare kan sætte sig i bilen og køre..
Tog op til min kusine, vi hyggede i to dage.. Kørte så hjemad men overnattede ved en veninde på vejen hjem.. Super hyggelige dage..
Tog min lillesøster med til Kolding for at shoppe.. Vi kørte først i kolding storcenter, så lige en tur over Egtved for at hente nogen bøger, på vejen hjem kørte vi over Bindeballe.. Årh hvor har de meget the! Skal ned og ha købt et lager af det gode the :)..

Idag tog jeg min søster, Louis og vores "reserve" hund Viktor med i hundeskoven i Frederikshåb.. Ej hvor de to hunde bare nød at løbe rundt der..