08 marts 2007

Jep -->>

-- >> det var så den dag..
Fløj ud af sengen da mit væggeur ringede kvart over otte, afsted til kolding storcenter kl 9.. Fik køøøøbt en masse, eller dvs 4 skjorter og 2 par sko :D Min Sesse pige var rigtig sød hele dagen, lille skattepige du er en skøn charmetrold.. ..
Nåede lige ind af døren og fik tømt alle poser med tøj og sko.. Også afsted til Skolefest på Vandel skole.. Havde ellers overvejet bare at blive hjemme, men NEJ måtte hellere tage afsted.. Tog lidt pænt tøj på også ud af døren, og faktisk blev det en meget hyggelig aften, fik også hilst på nogen af de gamle unger jeg har passet, altid dejligt at høre fra dem:D..
Har lige gjort kål på 8 toffee.. Så må vist hellere hoppe i seng snart *ROFL*

06 marts 2007

ØØØH,

SAY WHAT???

Fik et meget mærkeligt telefon opkald idag..

Camilla og Carolines mor ringede her til aften og spurgte om jeg kunne passe Camilla i morgen, også kunne vi tage i kolding storcenter torsdag fordi Camilla har feber.. Det var da fint med mig ;) Jah, også var der lige en ting mere.. Hun ville høre om jeg ikke ville stå fadder til Caroline!!! Det havde jeg godt nok ikke lige regnet med!! Vil med glæde stå fadder til min lille Sesse :D..

Skal nu stå fadder til Caroline som skal døbes 1. april..


Bliver nødt til lige at sætte et billede ind af min Sesse..




Elsker dig lille Sesse <3

05 marts 2007

Måne



Vi var en tur på Mors lørdag eftermiddag.. Fik taget dette billede af 3 svaner:D

Lørdag aften var der måne formørkelse, så fik min far til at holde ind 3 gange på hjemvejen så j ku fået taget nogen måne billeder:D




Månen er væk.. Den har her et rødligt skær.. I øvrigt rigtig rigtig svært at tage ordentlig billede af månen.. Man skal godt nok have tålmodighed når man tager natbilleder!







Lidt af månen er væk








Fik afvide på Bredehus at jeg skal starte den 12.!! Det er på mandag!!!!! Som i lige om lidt!!
Mangler at få købt skjorter, sko og mørke bukser.. Så skal med Arna og Sessen Caroline til kolding storcenter på onsdag :D
Glæder mig meget til at starte!!

Var oppe kl 10 idag, skulle ud til Camilla og Caroline, Camilla havde besøg, så havde tid til at hygge med Caroline :D.. Idag grinede hun med lyd, dejlig lyd!! :D.. Hun bliver også alt for hurtig stor!! Camilla skal starte i skole til august og Caroline er 7 uger nu, kan både holde hovedet rigtig flot selv og grine med lyd :D..
Nåh, men tog hjem fra Caroline halv to, også blev jeg kørt til billund af bedste for at købe fødselsdags gave til mor som har fødselsdag i morgen..
Skulle så ud til Sara og Karen da de skulle til gymnastik, de nye ord ved dem er Hold op, Stop, Neeeeeej mig hukke døren (Lukke døren), Gera du? (hvad laver du), .. Fik en islandsk dvd med sange og lege.. Jep jep, går frem af med det islandske :D.. favorit sang på dvden, Saman i sundi.!

Vil gå i seng nu og læse resten af Nynnes dagbog 3 færdig.. mangler 10 sider:D..