07 juni 2007

Så er fingrene hævet til mindst 2 dobbelt størrelse af hvad de plejer :(.. Godt det ikke er lige nu jeg skal stå og skære en masse med de her finge..

Så er det

afklaret..

Vi skal nu have et par ekstra sko og en kokkejakke til at hænge ude i fryse-boxen. Så når det er varmt kan vi lige gå derud og bytte det i løbet af dagen.
Vores grøntrum skal ryddes, så vi har to frie hylder. Så ligger vi en madras på hver hylde, et æggeur skal stå på gulvet, sættes til en halv time, så vender vi lige rundt og starter uret igen.. Så er vi blevet kølet godt ned.
Ude foran køkken-vinduet skal vi have en pool så vi i vores pause kan hoppe i.. (badetøj har vi på indenunder vores tøj).. Midt i poolen skal vi have et bord hvorpå der er monteret en vanddunk med ISKOLDT vand og plastik-krus.. Så er vi godt kørende.. Og forlanger ikke mere!

Joeh det var varmt idag! Alt for varmt.. Vi fik arbejdet og svedt..
Vil hoppe i seng nu og fortsætte hvor vi slap idag.. Arbejd og sved.. Haha..

06 juni 2007

God dag

med chef-kokken.. Kunne faktisk ikke være bedre.. God til at forklare!! Betyder altså meget, rigtig meget!!
Vi skal arbejde sammen igen i morgen, der får vi også nok at se til, men er sikker på det hele nok skal køre godt igen :o)

Nu vil jeg hoppe i seng og være max klar i morgen til nye udfordringer..

05 juni 2007

Mangler du

action i hverdagen??
- Bliv kok! Så får du mere end bare action :)
Puha det var varmt i køkkenet i dag! Gæster havde vi også, så det blev ikke ligefrem koldere.. Vi har knoklet og knoklet for at lave en masse færdigt til i morgen hvor der også er nok at se til.. I morgen er det første gang jeg skal arbejde sammen med vores chef-kok! Glæder mig til at se hvordan det kommer til at gå :)..

Søsteren har været til jordmoder idag - 4 dage over tiden.. Hun skal til lægen på mandag og ha tjekket om alt er som det skal være, er det ikke skal hun føde der.. Hvis alt er ok bliver hun sendt hjem igen, og hvis ikke hun føder inden den 15 bliver hun sat i gang..

Min veninde fra Island kommer i weekenden.. Glæder mig til hun endelig kommer igen!! Håber vi får tid til at se hinanden.. Sidst hun var her var vi sammen hver dag! Håber også vi kan det denne gang :).. Alle de aftener vi har gået rundt i byen og snakket har været super, da hun skulle hjem var det ikke helt nemt.. Det var så mærkeligt ikke at kunne gå ud til hende en tur og snakke, eller til vejle for at se en god film i bio.. Vi var også både i Kolding og Århus for at shoppe.. Så måske vi ender i Horsens denne gang??

Nu vil jeg hoppe i seng, skal være frisk til i morgen :)

04 juni 2007

Træt

det er lige hvad jeg er. Stod op ved en ni tiden og tog til Vejle med mor. Brugte en hel halv formue i bilka og lidt mere i føtex.. Da vi kom hjem tog jeg en smut ud forbi Sara og Karen, mor ringede efter lidt tid og sagde vi skulle til Kolding og hente noget til vores pool så vi kan få den op og køre:).. Så afsted til Kolding og hjem igen.. Lå en halv time på sengen efter vi kom hjem, har lige spist og nu lader jeg op med lidt choko-marcipan is :D..

03 juni 2007

Ja sådan kan man også få en hævet ankel

Arbejdsdagen sluttede, var på vej ned af trapperne da mine sko glider ude på kanten, BUM siger det bare.. Faldt 10 trin ned, tog mig til benet, men kunne jo ikke ligge der. Kom på benene og fik skiftet tøj, kiggede på mine ben, det gjorde ondt! Men gad da ikke tude over det, så hoppede op af trapperne, kastede mig i en stol og fik en fyraftens øl. Nu er venstre ankel hævet og blå, det går over, hvis ikke i nat så på et andet tidspunkt..