06 april 2007

Friends

Sad lige og kiggede på www.dba.dk under dvd film, der midt i det hele er der en der vil sælge sin boks med friends. Sælger har kun set dem alle 1 gang, købte boksen for 1000kr og vil nu have 950 for den.. Hvorfor købe Friends også kun se dem en gang??
Jeg købte min Friends boks i Skotland 2006 på min fødselsdag og har set ALLE afsnit 5-6 gange, og har aldrig tænkt mig at sælge. Friends kan man altid se!!


Her er min boks :o).. Fortryder ikke et second at jeg købte den!!

04 april 2007

Herlige tøser!!


Her er Caroline i hendes dåbskjole, billedet er taget idag da de desværre ikke noget at fange hende i kjolen.. Kjolen er helt fra 1943, hvor et familie medlem blev døbt i den :o)


Mine 3 herlige tøser. Sådan så de ud da de skulle til barnedåben!
Karen til venstre, Bryndis i midten og Sara til højre..

Super seje Karen..


Her er det Sara..


Bryndis, i rigtig fin kjole!!

Ej hvor tøserne bare vokser!
Karen er blevet meget bedre til at gå nu, og nogen gange kan hun selv rejse sig op uden at holde ved noget, nogen gange skal hun dog lige have lidt hjælp. Bare det går lidt fremad så skal det nok gå :o).. Karen er begyndt at snakke om legoland, hun kan huske det fra sidste år, og ved hun vil prøve hestene og flyverne.. Hun har godt styr på at hun skal til Island og hvem der skal med. Hun gentager også alt hvad folk siger til hende, så nu er det med at passe på.. Små gryder har også låg :o)

Sara er en bandit, hun er mere til fart og ballade.. Hun bliver hurtig gal hvis ikke hun får sin vilje og ligger sig ned på gulvet og skriger. Ellers er hun rigtig god til at høre efter hvad der bliver sagt, men hvis først hun har bestemt for en ting hun bare ikke gider så giver hun ikke så let op. Sara er blevet rigtig god til at hoppe, og hvis hun blir bedt om at hoppe så hopper hun rundt over det hele :o) Sara er begyndt at sige hvad på islandsk uanset hvad man siger til hende..

Bryndis er blevet større, og det er ikke altid nemt for hende at have 2 små søskende der tager al opmærksomheden, derfor søger hun ud til hendes mormor og morfar hvor hun gerne vil sove hvis hun lige vil koble lidt af. Hun vil også rigtig gerne i Legoland sammen med mig så det kun er os to. Det må vi lige finde tid til.
Bryndis er lige begyndt til dans igen og det er hun glad for.
Hun tæller dagene til vi skal til Island og blev rigtig glad da hun fik afvide at jeg skulle med.

Solariet


Så er det at man gerne vil blive lidt brun igen, man glemmer fra gang til gang den fare der er ved at ligge sig i af en disse herlige "sole"..
Man overbeviser sig selv om at betale for solen, smidde tøjet og ligge sig ind på en glas plade hvor der er varme rør neden under. Man ligger sig stille og rolig ind i denne "kabine", men snart begynder det at "knage" i rørene, hvad gør man?? Man tænker lidt, ligger helt stille og er klar til at springe ud af kabinen som er lukket helt ned så man knap nok ka se ud af den, der går lidt også ka man endelig slappe af og lytte til musikken.. Det er så dejlig varmt at man næsten falder hen, men inden man ved af det så er tiden gået og det hele bliver mørkt og koldt. Man hopper ud og trækker vejret dybt, man siger stille til sig selv : aah hvor var det dejligt! Og man prøver at planlægge nyt solarie besøg

03 april 2007

Smuk tøs



Er hun ikke smuk??

Så kom det længe ventede dåbs billede. :o)

Far rejst til Holland -->


Daw med dig, ville du noget??


Hov, se jeg fandt også noget. Kan man bruge den til noget? Den ser noget farlig ud



Sikke noget fint noget,jeg prøver lige og ser om den kan ringe


Hva gloer du på, kom bare an du!


Har du noget til mig der??


Vores far rejste til Holland igår, så nu kom der ny dyrepasser til os, men hun skal kun passe os indtil vores far kommer hjem på onsdag. Det er vi kede af, vi hygger os ellers ekstra meget når far ikke er her, vi får også lov til lidt flere ting, men det må i ikke sige til ham, så er der bare ingen rosin til os :o)




mmm Chokolade?



Denne skønne chokolade brune chin er måske blevet købt af nogen fra Finland, er han ikke det så er han snart tilsalg.

Skønne OL


Kan det blive mere blødt?? Nej! Olympia har en pels der er så blød som silke, tror du ikke på det, så kom og mød vores dyr. www.sweet-chins.dk



Er hun ikke bare dejlig??

Olympia er ikke noget dyr! Vi kan gøre alt med hende, hun vil gerne ligge på ryggen og blive kløet på maven, det er ikke helt normalt for chinchillaer at de kan lide det. Men det kan vores egen Olympia! Måske hun er blevet til et halvt menneske? :D

Rullere

Bestemte mig for at rulle en tur, fik lokket Mette med på en lille hurtig tur, hun ville kun med hvis vi nåede hjem til at se Anna Pihl kl 20. Vi nåede det heldigvis:D

Fuld fart fremad, det gik bare stærkt. Spænd skoene med hjul på fødderne, bind snørrebåndene og stram godt til så de sidder ordentligt. Ud på asfalten også er det bare at sætte den ene fod foran den anden også går det bare stærkt!

Tilegnet Caroline

Så lille Sesse pige. Søndag var dagen hvor du skulle døbes, du kom ind i kirken før det hele begyndte og du skreg en lille smule da du skulle have kjolen på, men efter du havde fået den fine kjole på sov du bare fra det hele. Du rynkede lidt på panden da præsten lagde hånden på dit hovedet, men hellere ikke der vågnede du og skreg. Da præsten havde sagt de sidste ord og du havde fået dit fine navn skulle der tages billeder. Du vågnede og lå og kiggede på alle dine gæster inden du ville blive blitzet med 100 kameraer. Først blev der taget billeder af dig sammen med din mor, far og din rigtig stolte storesøster, så blev der taget billeder af dig, din mor, far, storesøster og dine 6 faddere(deri blandt mig:D), så blev du igen blitzet da dine mormor, morfar,farmor og farfar skulle stå sammen med dig, mor, far og storesøster, det aller sidste billede skulle oldefar med på og blitzeriet var slut for denne gang. Alle dine gæster skyndte sig at køre ud hvor din fest skulle holdes og lagt deres gaver på gavebordet. Da du ankom løb folk nærmest hen og ville holde dig, det var ikke nemt for dig med alle de gæster der alle skulle se, røre og holde dig, men du tog det i stiv arm, du var kun utilfreds når du var sulten eller du havde brug for at sove! Mor pakkede alle dine gaver op og var glad for alle de fine ting du havde fået, dog var mor lidt ked af at du ikke havde fået mere end 2 stykker legetøj, du fik ikke meget tøj, men det havde mor heller ikke ønsket til dig da du har flere kasser fyldte med tøj.
Folk nød det gode vejr og sad udenfor det meste af tiden. Du sov udenfor i din barnevogn og mange af dine gæster sad tæt ved dig i håb om at de fik lov til at tage dig op. Dagen igennem blev der taget mange billeder og dem glæder vi os alle til at se!
Sesse, tak for en god dag, det var en ære at få lov til at stå fadder til dig, håber vi får mange gode hyggetimer timer sammen!


Det her havde jeg købt til dig, en bog, et par strømper, en kjole, en rangle og et hjerte til din første hårlok og første tand.

01 april 2007

What a day!!

Puha sikke en dag.. Dagen startede rigtig fint, vågnede lidt over ti og var ude i det gode vejr det meste af dage indtil jeg skulle på arbejde.. Fik ny vagtplan på arbejdet og det hele gik fint indtil omkring kl 19, det føltes som om jeg skulle dø!! Havde for 3. dag i streg fået mave-kramper.. Ved ikke hvorfor eller hvad det kommer af.. Har aldrig haft det så dårligt før, det er rigtig ubehageligt altså.. De var også rigtig bekymrede på arbejdet, var åbenbart blevet helt kridhvid i hovedet, og de syntes jeg skulle gå hjem, synes bare ikke jeg ville gå hjem "bare" pga mave-kramper så tog for 3. dag i streg en panodil og efter to timer havde jeg fået kulør i hovedet og snakkede som et vandfald igen.. Har så bestemt mig for hvis det kommer igen her i morgen søndag så hedder det læge! Håber ikke det er noget alvorligt!!