30 juni 2008

Længe siden nok engang :)

Puha ja.. Har lavet meget siden sidst.. Den 13, 14 og 15 juni var jeg på "camping" med mine tre unger og deres mor.. Deres mor skulle til noget genforening, og jeg skulle med for at passe børn.. Vi sov i campingvogn og var ude HELE tiden :D
Synes godt nok også det var hårdt.. Havde jo børnene HELE tiden.. Ingen fred.. Kunne ikke engang gå på toilettet.. Måtte også lige sove en time da jeg kom hjem søndag eftermiddag kl halv fire :)

Den 16 Juni kørte jeg over til min søster på sjælland og nevø, han blev 1år dagen før.. Det var super hyggeligt.. Vi tog i svømmehallen den 16, det var Jonathans første tur og han klare det bare SÅ godt ! Bagefter tog vi på burger king og spiste :)..
Den 17 skulle Jonathan til 1års undersøgelse og jeg var med.. 75cm og 10kg :).. Ellers hyggede vi os bare hjemme og var udenfor..
Tog hjem ved en 20 tiden :)..

Den 25 var jeg i Vejle for at få lavet en piercing i næsen sammen med Mette.. Dagen efter faldt den ud.. Så overvejer om vi skal til horsens i stedet for.. De laver den med nål i stedet for pistol..
Om aftenen var jeg i biografen med en veninde og se SEX AND THE CITY :D Super fed film !! Bagefter var vi ude og spise på jensens bøfhus :)

Idag har jeg passet Camilla og Caroline.. Skulle hente dem ved deres mormor også tog vi hjem til mig hvor vi fik leget lidt og set en film.. Og Caroline sov.. Da Caroline vågnede tog vi i legeland i vejle, min søster var med.. Havde spurgt om mine tre andre tøser og deres mor også ville komme.. Og det ville de.. Så vi mødtes i Legeland.. Eeej hvor var det hyggeligt.. Camilla og Caroline var også super trætte da vi kom hjem :)..

I morgen tager jeg Caroline med en tur til Horsens.. Vi skal mødes med min kusine også skal vi fodre ænder i bygholm parken.. På vejen til horsens skal vi lige forbi mit arbejde, skal lige aflevere en computer til en kollega som min far har lavet :).. Også vil de allesammen gerne se mit fadderbarn :D

udnytter min fritid rimelig godt lige for tiden :)..

Nåh men i denne her uge skal jeg kun arbejde onsdag, lørdag og søndag :D
Så torsdag ville mor gerne vi skulle lave noget og det har jeg sagt ja til :)..
Fredag skal jeg op til min kusine som bliver udlært som SOSU assistent.. Og bagefter skal jeg måske i biografen med et par gutter..

I næste uge skal jeg arbejde tirsdag !! Og så hedder det bare FERIEEEEEEEEEEE.. Torsdag skal jeg pakke og lave "købrød" og sådan til turen :).. Det bliver så fedt !! FRANKRIG !! DISNEYLAND !! Ja jeg glæder mig bare :)

Jeg tager nok et hav af billeder i morgen når vi skal fodre ænder :)..

Camilla og Carolines mor havde spurgt hvad jeg nu skulle have for at passe tøserne de her to dage.. Og jeg sagde ingen ting.. Elsker jo at have de tøser altså ! Så kunne ikke se hvorfor jeg skulle have penge.. Men det ville hun ikke høre snak om.. Jeg var så ved at bestille en ny fleece trøjefra island fra 66north.. den koster altså 1400kr normalt ! Og den får jeg så for at passe dem.. Får den til august.. Den kvinde er gal ! Havde også sagt det ville jeg ikke have.. men synd.. kvinden har talt !

Nåh men når jeg får smidt billeder på min egen computer her engang, så kommer der et hav af billeder :D