22 april 2007

Læreplads -->

Den 19. april blev jeg kaldt til samtale med min chef.. Efter os kom chef-kokken og BJ.. Åh nej tænkte jeg bare med det samme jeg så dem, hvad NU??
Vi fik os sat og der blev lagt en masse forskellige papirer på bordet og der blev snakket frem og tilbage, der blev forklaret og der blev også kigget grundigt på papirerne.. Sagen var jo den at de lige nu og her kunne tilbyde mig en læreplads som kok pr. 1 maj!! Ja det måtte jo være i 2008 tænkte jeg, men nej.. 1 maj 2007.. Tænkte først lidt, så meget, dette var jo en stor beslutning og har ønsket det her meget længe, og nu fik jeg tilbudet, vidste ikke om jeg skulle grine eller græde, det her var stort! Jeg sagde ja tak til tilbudet! Kunne mærke på alle parter at alle var lige spændte på det her projekt.
Vil komme ind under det der hedder ny mesterlære. Dvs, jeg starter direkte i praktik i stedet for at starte på grundforløbet "fra jord til bord", praktik forløbet vilvare 1 år her først og har en prøvetid på 3 måneder hvor begge parter kan sige det her duer ikke..Eller hvis jeg selv synes det er bedre at komme i skole det halve år.. Fordi jeg starter i praktik med det samme betyder ikke at der ikke skal læses. Skal selv sørge for at læse hjemmefra og får hjælp fra bredehus.. Også på dette punkt var alle parter meget enige om at der skal læses og der skal gennemgåes. Chef-kokken bliver en af mine "lærer" og hun er meget opsat på dette, SR og BJ bliver også mine "lærer", de har begge to været lærer i mange år og er max klar til at gøre mig til en fremragende kok! Mor har sagt hun også gerne vil hjælpe og vil gerne ligge køkken til hvis der er noget der skal afprøves :o)
Er sikker på jeg nok skal få den hjælp jeg behøver og lidt mere til!!
Er rigtig glad for det her kæmpe tilbud jeg har fået og glæder mig meget til at få det hele startet :o)