11 marts 2007

Tyskland

Vi tog en tur til udstilling igår i tyskland med 5 dyr, Olympia, Ronja, Dumle, Midnight og Gizmo. De klarede den lange dag rigtig flot, selvom Olympia nu var lidt sur over hun ikke måtte komme! Alle dyr fik ok karakter hvilket vi er glade for da tyskerne havde nogen meget flotte dyr! Dorte Kaspersen's Furball (black velvet) vandt en flot 1. Præmie. Rigtig flot stor hun!! Dorte K fik også en flot 2. præmie, men har glemt med hvilket dyr :(..
Helene Østergård fik også en præmie, kan ikke huske om det blev 1. eller 2. præmie, men mener det var 2. Præmien.. Man glemmer mere og mere for hver dag der går.. Hehe..


Dorte K modtager her hendes 1. Præmie. Stort tillykke til Dorte! (Dårlig billede kvali, brugte det lille kamera til dette billede :( )


2 Stk pokaler til Dorte K og en til Helene Ø. Tillykke til jer begge to:D
Vi har nu været med til 2 udstillinger, den i Tyskland (schuby) og en i Hovborg.. Vi har nu lært en masse om udstilling og er klar til en ny:D.. Næste år regner vi også med at tage til Tyskland, og nu ved vi hvilke dyr de går efter dernede. Tror vi skal prøve at tage Felice med næste gang!


Vi fik også mødt Bert Bouwnes fra Holland, et møde vi havde set frem til da vi havde hørt rigtig meget om ham. Flink mand og han ved hvad han snakker om!


Vi tog på en lille tur da vi havde sat vores dyr klar og de gik i gang med at bedømme.. Vi så Danevirke også gik vi en tur på en havn..

Mor og jeg lå flade af grin i bilen, da vi var på køretur var der et skilt hvor der stod "HUSUM". Næste gang vi skal til Tyskland skal vi en tur til fucking-outlaw-Husum og besøge Nynne's mor fra Nynne bøgerne!! Vi kan jo altid lige tage Barnlægen med.. Haha....
Det var en god men lang dag! Vi var oppe kl 6.30 og var ikke hjemme før kl 21 igen.. Så er der ikke noget der er mere dejligt end hoppe under sin dejlig varme dyne :D


Dette er et billede fra Danevirke Museum..


En båd fra havnen..


Ingen kommentarer: